סנדוויץ שניצל בולגרית מושקע ויצירתי

לפעמים מתחשק משהו ממש מיוחד, אז ביקשנו מהשף אביב משה והוא רקח לנו סנדוויץ שניצל בולגרית, עם טחינה דלעת וסלט שוק… ללקק את האצבעות

 

המתכון

לחמניות המבורגר

לסלט:

שומר

עגבניות 'מגי'

פלפלוני 'טינקרבל'

מלפפון בייבי

בצל סגול

עלי רוקט

מיץ לימון

מלח גס

שמן זית

 

לשניצל בולגרית:

גבינה בולגרית

קמח

פירורי לחם

ביצה

שמן

 

 

לטחינה:

דלעת

טחינה גולמית

מלח

מעט מים

כורכום

 

 

איך מכינים?

שניצל: פורסים את הגבינה הבולגרית לפרוסות בעובי של חצי ס"מ – ס"מ, טובלים בביצה, קמח ופירורי לחם ומטגנים

טחינה דלעת: מבשלים דלעת במים ל-כשעה עד שהיא רכה, מוסיפים לשליש כוס טחינה, מעט מים, מתבלים במלח ומערבבים עם מוט בלנדר עם מעט כורכום.

סלטון שוק: פורסים את השומר לפרוסות דקות, מוסיפים פרוסות עגבניית 'מגי', פרוסות פלפל 'טינקרבל', מלפפוני בייבי ובצל סגול, קורעים עלי רוקט ומתבלים עם לימון מלח ושמן זית לפי הטעם

איך מסנדוויצ'ים?

פורסים 2 לחמניות מיני

מורחים את הטחינה דלעת מעל

מניחים את שניצל הגבינה

מעליו מניחים את הסלטון

סוגרים את הסנדוויץ'

מניחים על הצלחת, מעלים לאינסטגרם ומתייגים את 'כרמלה' 🙂

בתאבון!